Dakreiniging

Specialist in dakreiniging

Gunt u het dak van uw bedrijfspand een professionele dakreiniging? Schakel de ervaren en deskundige schoonmakers van De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in. Wij ontfermen ons graag over uw dak. Zo zorgen wij ervoor dat u straks weer een stralend schoon pand heeft, met een kwalitatieve uitstraling. Maak een afspraak voor een dakreiniging door naar 085-8881331 te bellen.

Belangrijke informatie over een dakreiniging

Het dak van uw pand heeft veel te verduren. Wind, regen, zon, hagel, sneeuw. En dan hebben we het nog niet eens over zaken als bladeren en vogelpoep gehad. Het is daardoor erg belangrijk uw dak regelmatig en grondig te laten reinigen. Wij geven uw pand graag weer die professionele uitstraling. Een dak reinigen we met een hoogwerker. Hiervoor gebruiken wij indien nodig een hogedrukspuit, maar ook kleiner handgereedschap. Waar we voor kiezen, is afhankelijk van uw dak en de mate van vervuiling.

Bespreek met ons uw wensen in dakreiniging

Voordat wij aan de slag gaan op uw dak, bespreken wij graag wat uw wensen zijn. Zo bieden wij u diverse opties aan. U kunt ons eenmalig langs laten komen voor een dakreiniging. Maar als u graag te allen tijde verzekerd wilt zijn van een schoon en stralend dak, dan kan het slimmer zijn onze mogelijkheden in periodieke reiniging met ons te bespreken. Wij controleren in dat geval zorgvuldig welke frequentie van schoonmaak gepast is voor uw pand. Uiteraard conform uw wensen in regelmaat en budget. Tot slot kunt u kiezen voor schoonmaakdiensten op afroep. Welke optie heeft uw voorkeur?

Dakreiniging - De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten

Deze middelen gebruiken wij als we schoonmaken

In tegenstelling tot vele andere schoonmaakbedrijven, gebruiken wij enkel milieuvriendelijke middelen. Zo zijn deze reinigingsmiddelen biologisch afbreekbaar. Ook de methodes en technieken die wij toepassen, voldoen aan alle gestelde eisen. Wilt u ons inschakelen voor een dakreiniging? Overweeg dan of u ons ook meteen andere elementen van uw pand onder handen wilt laten nemen. Zo kunnen wij uw gevel, zonnepanelen, beglazing, vloeren en trappenhuis reinigen. Neem contact met ons op als u meer informatie hierover wenst.

Schakel ons in voor een dakreiniging

U heeft uw specialist in dakreiniging gevonden. Maak direct een afspraak met de schoonmakers van De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Bel naar 085-8881331, stuur een e-mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Na onze dakreiniging kan uw dak weer geruime tijd in optimale staat mee!