Schoonmaakbedrijf

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf?

Bent u op zoek naar een ervaren, vakkundig en veelzijdig schoonmaakbedrijf? Maak dan kennis met De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Wij pakken graag elke klus voor u op. Van vloeronderhoud tot gevelreiniging. Van tapijtreiniging tot dakreiniging. En van glasbewassing tot graffiti verwijderen. Benieuwd naar al onze diensten voor uw (bedrijfs)pand? Schakel ons schoonmaakbedrijf in door te bellen naar 085-8881331.

Verschillende diensten van ons schoonmaakbedrijf

Onze specialisten zijn in te schakelen voor het hygiënisch en stralend schoon maken van onder andere uw:

  • Dak
  • Vloer
  • Tapijt
  • Gevel
  • Beglazing

Daarnaast zijn we voor de wat meer specialistische schoonmaakklussen in te schakelen. Denk aan zonnepanelen reinigen en graffiti verwijderen. Wij garanderen u dat wij voor elke opdracht alleen de meest effectieve en milieuvriendelijke middelen gebruiken. Wat mogen wij voor u betekenen?

Kies één bedrijf voor uw complete kantoren of VVE schoonmaak

Niets is zo vervelend als voor elke afzonderlijke klus een ander schoonmaakbedrijf in te moeten schakelen. Als u kiest voor ons, dan weet u zeker dat u aan één partij voldoende heeft. Dit maakt ons uw geschikte partner voor bijvoorbeeld een kantoor of VVE schoonmaak. Uw gehele bedrijfspand of wooncomplex reinigen wij van top tot teen. Immers, overal waar gewerkt kan worden met conventionele schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen, gaan wij voor u aan de slag. Eenmalig of volgens een overeenkomst in periodieke reiniging. Wat heeft uw voorkeur?

Belangrijke informatie over ons schoonmaakbedrijf

Wij werken op verschillende fronten anders dan gemiddelde schoonmaakbedrijven. Zo kunnen wij werkelijk elke klus voor u oppakken, terwijl andere bedrijven vaak maar gespecialiseerd zijn in één onderdeel. Daarnaast hebben wij reeds een bewezen geschiedenis opgebouwd. Wij reinigen namelijk al sinds 2007 diverse bedrijfspanden, magazijnen, wooncomplexen, distributiehallen en nog veel meer. Onze eigenaar heeft zelfs al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak. Verder weet u bij ons zeker dat al onze schoonmakers vakkundig, betaalbaar, klantvriendelijk en volledig opgeleid zijn. Kortom, schakel ons direct in!

Schakel vandaag nog ons schoonmaakbedrijf in

U heeft uw veelzijdige en vakkundige schoonmaakbedrijf gevonden. Wat mogen wij voor u betekenen? De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is gespecialiseerd in glasbewassing, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud en nog veel meer. Bel naar 085-8881331, stuur een mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Ook voor een complete VVE of kantoren schoonmaak zijn wij uw geschikte schoonmaakbedrijf!

Direct een offerte voor schoonmaakonderhoud?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in heel Nederland volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons