Vloeronderhoud

Kies voor grondig vloeronderhoud

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in vloeronderhoud? Wilt u ontdekken wat de beste schoonmaakoplossing voor uw vloer is? Dan staat De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. voor u klaar. Desgewenst geven wij u advies over het dagelijks schoonhouden van uw vloer. Onze kennis en ervaring biedt u gegarandeerd de juiste oplossing. Schakel ons in voor vloeronderhoud door te bellen naar 085-8881331.

Onze diensten in vloeronderhoud

Onze specialisten zijn bekend met alle typen bedrijfsvloeren. Zij kunnen al deze verschillende vloeren dan ook grondig voor u reinigen. Dit varieert van beton, diverse soorten kunststof, natuursteen tot vele andere materialen. Onze schoonmaakdiensten aan uw vloer omvatten alle benodigde werkzaamheden. Denk aan stofzuigen, het verwijderen van grove verontreinigingen en machinaal droog- of natreinigen. U heeft met ons dus een complete partner gevonden in het reinigen van uw vloeren. Beschikt u over een houten vloer? Dan verwijzen wij u door naar een specialist in houten vloeren.

Vloeronderhoud - De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten

Het reinigen van vloeren van natuursteen

Beschikt u over een vloer van natuursteen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze vloeren optimaal droogreinigen en indien nodig enigszins vochtig. Tijdens dit vloeronderhoud passen we geen verduurzamingsbehandeling toe. Deze werkwijze kan namelijk de oppervlakte-eigenschappen en de uitstraling van uw vloer teniet doen. Wat we wel kunnen doen, is uw natuursteentegels polijsten met de diamantschijf. Dit vermindert de porositeit. Als uw vloer voorzien is van tapijt, komen wij graag langs voor een grondige tapijtreiniging.

Voordelen van vloeronderhoud

Op vele bedrijfsvloeren kan zeer hardnekkige verontreiniging ontstaan. Uw vloer regelmatig en grondig laten reinigen is dus geen overbodige luxe. Om uw vloer zo lang mogelijk in optimale, schone staat te houden, impregneren wij deze graag na de schoonmaakwerkzaamheden. Of dit gedaan kan worden is afhankelijk van het materiaal. Impregneren zorgt ervoor dat uw vloer weer lange tijd vochtafstotend en bestand is tegen indringende of sterk hechtende verontreiniging. Schakel ons vandaag nog in voor een eenmalige of periodieke reiniging of bespreek onze mogelijkheden in schoonmaakdiensten op afroep.

Schakel ons in voor vloeronderhoud

Heeft u interesse in onze diensten in vloeronderhoud? Maak een afspraak met De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Bel naar 085-8881331, mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of laat uw vraag of verzoek achter op ons online contactformulier. Wij voorzien uw vloer graag van vakkundig vloeronderhoud!

Direct een offerte voor vloeronderhoud?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in heel Nederland volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons