Zonnepanelen reinigen

Laat ons uw panelen reinigen

Wilt u uw zonnepanelen laten reinigen? Maak dan direct een afspraak met De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Wij maken uw zonnepanelen graag vakkundig schoon. Met de juiste middelen, zorgvuldig en betaalbaar. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw zonnesysteem kunnen betekenen? Wilt u weten waarom het belangrijk is uw panelen regelmatig en uitvoerig te laten schoonmaken? Bel naar 085-8881331 en laat ons uw zonnepanelen reinigen.

Wat u wilt weten over zonnepanelen

Zonnepanelen raken in verloop van tijd ernstig vervuild. Denk aan invloeden van wind, regen en zon, maar bijvoorbeeld ook door tastbaar vuil zoals blaadjes en vogelpoep. Al deze viezigheid zorgt voor schaduwplekken op uw panelen. Dit heeft als gevolg dat ze minder opbrengst leveren. U geniet daardoor dus ook stukken minder rendement! Jaarlijks kan er een vermindering in opbrengst ontstaan van 4% tot wel 18%! Om dit te voorkomen, is het belangrijk uw panelen professioneel en regelmatig te laten reinigen (1 of 2 keer per jaar). Onze specialisten voeren deze klus uit met osmose water. Uitermate geschikt voor het reinigen van panelen.

Waarom ons uw zonnepanelen laten schoonmaken?

Ons schoonmaakbedrijf werkt op verschillende fronten anders dan andere bedrijven. Ten eerste zijn wij niet in één schoonmaakdienst gespecialiseerd. U kunt ons daardoor niet alleen voor uw panelen inschakelen, maar ook voor bijvoorbeeld een algemene dakreiniging en/of gevelreiniging. Ten tweede zijn wij al sinds 2007 actief in de schoonmaakbranche. U weet dus zeker met een betrouwbare en bewezen partij van doen te hebben. Tot slot zijn al onze medewerkers uiterst vakkundig, klantvriendelijk, volledig opgeleid en ruim ervaren. De eigenaar van ons schoonmaakbedrijf werkt zelfs al meer dan 20 jaar in de schoonmaak. Schakel ons in als u graag kiest voor professionaliteit.

Zonnepanelen reinigen - De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten

Dit kunnen wij nog meer voor u reinigen

Zoals aangegeven kunnen wij voor u meer reinigen dan alleen uw panelen. Wij zijn ook in te schakelen voor een grondige reiniging van uw:

  • Daken
  • Gevels
  • Tapijten
  • Vloeren
  • Beglazing

Welke taak u ook aan ons overdraagt, wij gebruiken altijd milieuvriendelijke middelen en methoden.

Schakel ons in om uw zonnepanelen te reinigen

Zijn uw zonnepanelen toe aan een nauwkeurige, vakkundige en grondige schoonmaakbeurt? Laat deze dan door de specialisten van schoonmaakbedrijf De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. reinigen. Bel naar 085-8881331, mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij komen graag uw zonnepanelen reinigen!

Direct een offerte voor het reinigen van zonnepanelen?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in heel Nederland volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons