Specialistische reiniging

Voor verschillende soorten reiniging

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat schoonmaakklussen in specialistische reiniging kan oppakken? Schakel dan direct De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in. Wij volbrengen allerhande specialistische schoonmaakdiensten zoals zonnepanelen reinigen, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging en glasbewassing. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel naar 085-8881331 en geef aan welke specialistische reiniging u van ons behoeft.

Diverse diensten in specialistische schoonmaak

Onze specialisten zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van reiniging. Zo kunnen zij onder andere de volgende elementen hygiënisch en stralend schoon krijgen:

  • Daken
  • Gevels
  • Tapijten
  • Vloeren
  • Beglazing

Specialistische Reiniging - De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten

Ook voor de extra specialistische taken zijn wij uw partner. Denk aan het schoonmaken van uw zonnepanelen of het verwijderen van graffiti. Wat wij ook mogen reinigen voor u, wij werken altijd met de meest effectieve en milieuvriendelijke middelen.

Alles in één voor een kantoren of VVE reiniging

Omdat wij werken als een all-inclusieve aanbieder in reiniging, zijn wij uw geschikte partner voor een complete schoonmaak van bijvoorbeeld een kantoor, bedrijfspand of wooncomplex. Binnen deze kantoor of VVE schoonmaak kunt u ons precies laten schoonmaken wat u wenst. Het trappenhuis bijvoorbeeld, maar ook de daken, de gevels en de beglazing. Overal waar wij terecht kunnen met onze conventionele schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen, zorgen wij voor een optimaal schoon resultaat. Wenst u deze diensten volgens een overeenkomst in periodieke reiniging of slechts eenmalig? Laat het ons weten.

Niet zomaar een specialistische partner

Er zijn uiteraard meer schoonmaakbedrijven die speciale reinigingsdiensten aanbieden. Toch overtuigen wij u er graag van dat wij ons op meerdere, belangrijke punten onderscheiden van deze aanbieders. Zo zijn wij in veel meer dan één schoonmaakdienst gespecialiseerd. En u kiest met ons voor een bewezen bedrijf, gezien we al sinds 2007 operatief zijn in de schoonmaak van onder andere bedrijfspanden, magazijnen, wooncomplexen en distributiehallen. Al onze schoonmakers zijn vakkundig, klantvriendelijk en volledig opgeleid. De eigenaar van ons bedrijf is zelfs al meer dan 20 jaar ervaren in het vak. Bent u al overtuigd?

Uw partner in specialistische reiniging

Welke specialistische schoonmaakklus heeft u klaarliggen voor ons? Glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging? Laat De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. deze reiniging voor u verzorgen. Bel 085-8881331, mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij komen graag bij u langs voor een specialistische reiniging!

Direct een offerte voor schoonmaakonderhoud?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in heel Nederland volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons