Tapijtreiniging

Uw expert in tapijtreiniging

Wilt u een specialist in tapijtreiniging inschakelen? De schoonmakers van De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten zorgen graag voor een perfect schone en goed onderhouden vloerbedekking in uw pand. Daarnaast bieden wij u een professionele service en staan we u graag bij met deskundig advies over uw vloer. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Maak een afspraak met onze specialisten in tapijtreiniging door te bellen naar 085-8881331.

Informatie over tapijtreiniging

Het schoonmaken van uw tapijt doen we met behulp van bonnetpads en een speciale machine. Tijdens onze werkzaamheden passen we de allernieuwste en bewezen technieken toe. We gebruiken hiervoor de middelen van Chem-Dry Aktief. Dit bedrijf is al geruime tijd dé specialist op het gebied van professionele tapijtreiniging. De producten van dit merk zorgen ervoor dat uw tapijt na de bewerkingsgang nagenoeg al droog is. Zo kunt u er al na een uur weer op lopen. Schakel ons direct in als u uw vloerbedekking vlot, vakkundig en voordelig gereinigd wilt hebben.

Laat ons uw tapijt of linoleum reinigen

Naast tapijtreiniging, zijn wij ook uw geschikte partner voor het schoonmaken van linoleum. Waarmee zijn de vloeren in uw kantoor, winkel of showroom bekleed? Indien uw vloeren voorzien zijn van linoleum, verwijderen we zo nodig de oude waslaag en brengen we een nieuwe laag polymeerwas aan. Dankzij dit vernieuwde oppervlak zijn uw vloeren weer langdurig bestand tegen het meest voorkomende vuil. Bij normaal gebruik raden wij u aan uw linoleumvloeren één keer per jaar in de was te zetten.

Tapijtreiniging - De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten B.V.

Uitvoerig onderzoek alvorens de tapijtreiniging

Heeft u een nieuwe vloer? Of heeft u deze nog nooit laten reinigen? Dan zijn de eigenschappen van uw vloer u en ons wellicht nog onbekend. Alvorens wij beginnen aan de reiniging zelf, voeren wij eerst graag een onderzoek uit op uw vloer. Zo ontdekken we wat hiervoor de beste schoonmaakoplossing is. We zoeken vervolgens zo nodig een onopvallende plek op van uw vloer waar we de gekozen methode op kunnen uitproberen. Wilt u ons direct voor meer diensten inschakelen? Kies dan ook voor onze glasbewassing, gevelreiniging en/of dakreiniging.

Schakel ons in voor tapijtreiniging

Bent u op zoek naar een expert in tapijtreiniging? Stop dan met zoeken. U bent terecht gekomen bij De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Schakel ons in door te bellen naar 085-8881331, stuur een mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij zijn graag uw specialist in tapijtreiniging!

Direct een offerte voor tapijtreiniging?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in heel Nederland volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons