Glasbewassing

Schakel ons in voor glasbewassing

Als u op zoek bent naar een specialist in glasbewassing, kunt u op de service van De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. rekenen. Als u ons inschakelt, reinigen wij zowel de binnen- als buitenzijde van uw ramen zeer zorgvuldig en zonder strepen naderhand. Hiervoor gebruiken we uiteraard alleen de juiste materialen en technieken. Laat ons u volledig ontzorgen. Bel naar 085-8881331 als u onze glasbewassing wenst.

Wat u wilt weten over glasbewassing

De beglazing van uw pand is zeer beeldbepalend. Het bepaalt grotendeels de eerste indruk die gasten, relaties en bezoekers van uw pand, en daarmee uw bedrijf, hebben. Daarnaast wilt u zelf natuurlijk zonder ergernis naar buiten kunnen kijken. Als wij uw buitenramen mogen reinigen, dan nemen we het schoonmaken van de gemonteerde elementen mee in onze klus. Denk aan de gevelelementen, zonneschermen, armaturen en ventilatieroosters. Voor het glazenwassen gebruiken wij een ladder en indien nodig het Tucker Pool-systeem. Dan brengen we kalkarm osmosewater aan op uw ramen met een telescoopsysteem.

Glasbewassing - De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten B.V.

Kies voor onze methode in glasbewassing

Wij gebruiken osmosewater tijdens het glazenwassen, omdat dit water ervoor zorgt dat uw ramen en glaspartijen zonder strepen opdrogen. Deze methode is milieuvriendelijk, efficiënt én kostenbesparend. Bevinden uw raampartijen zich op grote hoogte? Dan pakken wij onze hoogwerker of een installatie voor gevelonderhoud erbij. Ook het schoonmaken van inpandig separatieglas ligt bij onze schoonmakers in de juiste, professionele handen. Alvorens wij bij u aan de slag gaan, bespreken we graag de gewenste frequentie met u. Wij adviseren minimaal één keer per kwartaal. Schakelt u ons eenmalig in of kiest u voor periodieke reiniging?

Meer diensten van ons

Bij ons weet u zeker dat we volledig volgens de gestelde (milieu)eisen werken. Dit geldt overigens niet alleen voor onze diensten in glasbewassing. Wellicht is het handig als u ons meteen inschakelt voor meerdere schoonmaakdiensten. Zo kunnen wij ook uw dak, gevel of trappenhuis schoonmaken. Beschikt u over zonnepanelen? Ook die maken wij graag, zorgvuldig en uitvoerig voor u schoon. Maak een afspraak met ons als u meer informatie hierover wenst.

Laat uw ramen reinigen door onze glasbewassing

Zoekt u naar een specialist in glasbewassing? U heeft schoonmaakbedrijf De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. gevonden. Maak een afspraak door te bellen naar 085-8881331, mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij zijn graag uw professionele partner in glasbewassing!

Direct een offerte voor glasbewassing?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in heel Nederland volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons