Gevelreiniging

Uw specialist in gevelreiniging

Vindt u dat de gevel van uw bedrijfspand toe is aan een professionele gevelreiniging? Schakel de ervaren en vakkundige specialisten van De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in. Met aandacht en deskundigheid ontfermen we ons over uw gevel. Met een uiterst kwalitatief en stralend schoon resultaat als gevolg. Bel naar 085-8881331 en laat ons bij u langskomen voor een uitvoerige gevelreiniging.

Wat u wilt weten over gevelreiniging

Een schone gevel is ontzettend belangrijk. Het bepaalt namelijk voor een heel groot deel de eerste indruk van uw pand en daarmee uw bedrijf. Als u ons inschakelt om uw gevel te reinigen, werken wij vanaf de grond of met een hoogwerker. Wij reinigen onder andere metalen wanden en damwandprofielen van metaal of kunststof. Met een hogedrukspuit maken wij, onder gepaste waterdruk, uw gevel optimaal schoon. Ook maken we gebruik van handgereedschap en ander klein materiaal om tot het beste resultaat te komen. Kortom, wij doen alles wat nodig is voor uw gevel en de mate van vuilbedekking.

Dit gaat vooraf aan de gevelreiniging

Voordat wij uw gevel komen reinigen, brengen we eerst een bezichtiging aan uw pand. Dit doen wij om u vervolgens zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bevindt uw pand zich bijvoorbeeld dichtbij een auto- of spoorweg? En hoe staat uw pand ten opzichte van invloeden van het weer? Nadat we alle belangrijke punten hebben besproken, stellen we met u een gewenste schoonmaakfrequentie vast. Wilt u ons eenmalig inschakelen of geniet u liever van de zekerheid van periodieke reiniging? Wij kunnen onze schoonmaakdiensten ook op afroep aanbieden.

Ontdek welke middelen wij gebruiken

Ons schoonmaakbedrijf staat erom bekend enkel de meest effectieve en milieuvriendelijke middelen te gebruiken. Deze speciale reinigingsmiddelen zijn onder andere biologisch afbreekbaar. Naast dat wij uw gevel of bedrijfspui optimaal reinigen, voorzien wij deze desgewenst ook graag van een passende coating. Hiermee verhoogt u de kwaliteit en verlengt u de levensduur van uw gevel enorm. Op verzoek breiden we de gevelreiniging uit met een dakreiniging en/of glasbewassing. Ook inpandige reiniging is bespreekbaar. Vraag ons naar meer informatie.

Kies voor onze uitvoerige gevelreiniging

U hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist in gevelreiniging. Schakel de ervaren schoonmakers van De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in. U bereikt ons door te bellen naar 085-8881331, te mailen naar info@dejong-schoonmaak.nl of uw gegevens achter te laten op ons online contactformulier. Wij komen graag uw pand onder handen nemen in de vorm van een gevelreiniging!

Direct een offerte voor gevelreiniging?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in heel Nederland volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons