Graffiti verwijderen

Laat ons die graffiti volledig weghalen

Wilt u een schoonmaakbedrijf inschakelen dat graffiti kan verwijderen? Schakel De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in. Onze schoonmakers ontfermen zich graag aandachtig en vakkundig over uw gevel. Is deze ontsierd met lelijke graffiti? Wij verzorgen graag de verwijdering ervan. Nadat wij alle viezigheid hebben mogen verwijderen, geniet u weer van een uiterst kwalitatieve en stralend schone gevel. Schakel ons in door naar 085-8881331 te bellen. Dan komen wij de graffiti verwijderen!

Zo verwijderen wij graffiti

Wilt u dat wij de verwijdering van viezigheid op uw gevel verzorgen? Laat ons dan alvast aan u kenbaar maken hoe wij deze klus aanpakken. Gevels reinigen wij vanaf de grond of met een hoogwerker. Zowel de wanden als de bijbehorende profielen nemen wij uitvoerig onder handen. Voor het grove werk gebruiken wij een hogedrukspuit. Voor het meer nauwkeurige werk pakken wij ons handgereedschap en ander klein materiaal erbij. Hierdoor komen we tot het beste resultaat. Kortom, wij zetten alles op alles voor de hoogste kwaliteit.

Waarom aan de graffiti verwijdering een inspectie vooraf gaat

Om de hoogste kwaliteit te kunnen behalen, voeren wij, voordat wij met de daadwerkelijke klus beginnen, eerst een uitvoerige inspectie uit. Zo controleren we hoe ernstig de mate van de vervuiling is, kijken we of het gewenst is uw gehele gevel te reinigen en bespreken we uw wensen aangaande het aanbrengen van een vuilafstotende coating. Ook kunt u direct doorgeven of u met ons een overeenkomst aangaande periodieke reiniging wenst af te sluiten. Dan bent u te allen tijde verzekerd van een stralend schoon pand.

Graffiti Verwijderen - De Jong Schoonmaak

Hiermee verwijderen wij de viezigheid

Ons schoonmaakbedrijf werkt alleen met de meest effectieve en milieuvriendelijke middelen. Zo zijn deze speciale reinigingsmiddelen biologisch afbreekbaar. Wat ook fijn is om te weten, is dat we naast de verwijdering van de graffiti uw gevel graag ook nog voorzien van een grondige coating. Deze dienst heeft als gevolg dat de kwaliteit van uw gevel verbetert en de levensduur ervan verlengt. Naast dat we viezigheid van uw gevel verwijderen, kunt u ons ook meteen inschakelen voor bijvoorbeeld een dakreiniging, glasbewassing en/of inpandige reiniging. Informeer naar alle mogelijkheden.

Wanneer mogen we de graffiti verwijderen?

U begrijpt, het verwijderen van graffiti is een specialistische schoonmaakklus. Laat deze verwijdering van viezigheid daarom door De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. verzorgen. Bel naar 085-8881331, mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij horen graag wanneer wij de graffiti mogen komen verwijderen.

Direct een offerte voor het verwijderen van graffiti?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt uw schoonmaak en onderhoud in heel Nederland volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons