Kantoren schoonmaak

Als alles een grondige schoonmaak behoeft

Bent u op zoek naar een veelzijdig schoonmaakbedrijf dat een volledige kantoren schoonmaak kan verzorgen? Kom in contact met De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Al sinds 2007 hebben wij diverse kantoren van binnen en buiten mogen reinigen. Denk aan vloeronderhoud, gevelreiniging en glasbewassing. Benieuwd naar al onze diensten? Bel naar 085-8881331 en vraag naar onze uitvoerige kantoren schoonmaak.

Wat wij zoal reinigen van kantoren

Onze diensten in schoonmaak zijn zeer veelzijdig. Dat biedt u vele voordelen. U heeft immers aan één bedrijf voldoende voor de volledige schoonmaak van uw kantoor. Dat scheelt u vele losse contracten en daarmee kosten en tijd. Laat ons onder andere de volgende elementen van uw pand hygiënisch en stralend schoon maken:

  • Daken
  • Gevels
  • Tapijten
  • Vloeren
  • Beglazing

Kantoren Schoonmaak

Ook andere onderdelen binnen of buiten kantoren reinigen wij graag voor u. Denk aan complete trappenhuizen en waardevolle zonnepanelen. Ook als u last heeft van graffiti, halen wij deze graag, snel en vakkundig voor u weg. Voor elke dienst gebruiken wij alleen maar effectieve en milieuvriendelijke middelen.

Alles in één voor een kantoren reiniging

Omdat wij alle hierboven genoemde schoonmaakdiensten uitvoeren, worden wij veelvuldig ingeschakeld voor het schoonmaken van complete gebouwen, zoals bedrijfspanden en wooncomplexen. Wilt u dat wij uw kantoor van top tot teen reinigen? Geef aan ons door wat u dan precies van ons verwacht. Mogen wij de gevels en de beglazing onder handen nemen? Of wilt u dat wij ook het trappenhuis en het dak schoonmaken? Elke plek waar gewerkt kan worden met conventionele schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen, kunnen wij voor u behandelen. Eenmalig of periodiek. Bespreek met ons de mogelijkheden in frequentie.

Laat de schoonmaak hierom door ons verzorgen

Wist u al dat wij zo veel meer zijn dan een gemiddeld schoonmaakbedrijf? Waar zij slechts gespecialiseerd zijn in één dienst, pakken wij alles voor u op. Daarnaast weet u bij ons zeker dat alle schoonmakers ruime ervaring hebben, volledig opgeleid zijn en zeer klantvriendelijk te werk gaan. Ook niet geheel onbelangrijk is dat de eigenaar van ons schoonmaakbedrijf al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de schoonmaakbranche. Kortom, schakel ons vandaag nog in.

Schakel ons in voor een kantoren schoonmaak

Wilt u uw kantoren uitvoerig laten reinigen? Kies dan voor een volledige schoonmaak van De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging: wij pakken alles aan. Bel naar 085-8881331, mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij zijn uw complete specialist in kantoren schoonmaak!

Direct een offert voor schoonmaakonderhoud?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in heel Nederland volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons