Schoonmaakbedrijf De Bilt

Uw schoonmaakbedrijf in De Bilt

Bent u in De Bilt zoekende naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Maak dan kennis met De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Wij reinigen vakkundig, snel en voordelig uw (bedrijfs)ruimtes. Wij pakken alles aan. Van gevelreiniging tot tapijtreiniging en van vloeronderhoud tot glasbewassing. Ook dakreiniging behoort tot onze diensten. Bel naar 085-8881331 om aan te geven wanneer ons schoonmaakbedrijf naar De Bilt mag komen.

Een greep uit onze diensten in De Bilt

U kunt ons schoonmaakbedrijf voor zeer veel diverse diensten inschakelen. Zo geven wij u graag een stralend schoon en hygiënisch resultaat wat betreft:

  • Dakreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Graffiti verwijdering
  • Zonnepanelen reinigen

Schoonmaakbedrijf de Bilt

Vanwege deze veelzijdige aanpak, wordt er vaak een beroep op ons gedaan voor een VVE schoonmaak in De Bilt. Daarnaast is ons schoonmaakbedrijf zeer bekwaam en ervaren in het reinigen van kantoren en bedrijven. Wat mogen wij voor u betekenen?

Wat houdt een VVE of kantoren schoonmaak allemaal in?

Omdat wij werken als een all-inclusive bedrijf, hoeft u niet meer verder te zoeken naar andere aanbieders in bijvoorbeeld graffiti verwijderen of zonnepanelen reinigen. Wij pakken elke klus voor u op. Overal waar conventionele schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen gebruikt kunnen worden, zijn wij u van dienst. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfspand, distributiehal, magazijn of showroom in De Bilt? Wij nemen deze graag volledig onder handen. Van het schoonmaken van de vloer tot en met een specialistische reiniging van eventuele machines. Wilt u dat wij eenmalig langskomen of heeft u interesse in onze mogelijkheden in periodieke reiniging? Wij geven u graag meer informatie.

Waarom kiezen voor ons schoonmaakbedrijf?

Al in 2007 is De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. opgericht. De eigenaar hiervan heeft zelfs al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak. Bij ons weet u een aantal dingen zeker. Zo is al ons personeel zeer klantvriendelijk, ruim ervaren en volledig opgeleid. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat ons schoonmaakbedrijf elke reguliere en specialistische schoonmaak voor u kan oppakken. Wordt het een trappenhuis schoonmaak of een dakreiniging? Mogen wij graffiti verwijderen of wilt u ons langs laten komen voor vloeronderhoud? Wat het ook wordt, wij gebruiken enkel de meest effectieve en milieuvriendelijke middelen en methoden. Geïnteresseerd? Schakel ons direct in.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in in De Bilt

U heeft uw veelzijdige specialist in De Bilt gevonden. Van tapijtreiniging tot gevelreiniging en van zonnepanelen reinigen tot glasbewassing. Bel naar 085-8881331, stuur een mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of vul ons online contactformulier in. Voor een bedrijven, kantoren of VVE schoonmaak in De Bilt zijn wij uw all-inclusive schoonmaakbedrijf!

Direct een offerte voor schoonmaakonderhoud De Bilt?

 in de De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt uw schoonmaak en onderhoud in De Bilt volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons