Schoonmaakbedrijf Houten

Schoonmaakbedrijf nodig in Houten?

Heeft u een professioneel schoonmaakbedrijf nodig in Houten? U bent terecht gekomen bij De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Of u nou kiest voor een gevelreiniging of vloeronderhoud. Een tapijtreiniging of dakreiniging. Of dat u ons inschakelt voor glasbewassing. Wij leveren altijd een stralend schoon en hygiënisch resultaat op. Interesse in onze diensten? Bel 085-8881331 en ons schoonmaakbedrijf staat voor u klaar in Houten.

Dit kunnen wij voor u betekenen in Houten

Ons schoonmaakbedrijf onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven, doordat wij werkelijk elke klus voor u kunnen oppakken. Zo zijn wij zeer vakkundig, snel en voordelig in onder andere:

  • Dakreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Graffiti verwijderen
  • Zonnepanelen reinigen

Schoonmaakbedrijf Houten

Deze veelzijdige aanpak maakt dat we vaak een VVE schoonmaak in Houten mogen uitvoeren. Ook wordt ons schoonmaakbedrijf veel ingeschakeld voor het reinigen van complete kantoren. Waar heeft u ons voor nodig?

Informatie over Schoonmaakbedrijf VVE of kantoren schoonmaak in Houten

Omdat wij bekwaam zijn in allerhande schoonmaakklussen, heeft u aan ons voldoende voor de schoonmaak van uw kantoor, bedrijfspand of complex. Van graffiti verwijdering tot zonnepanelen reinigen. Kunnen wij ergens aan de slag met conventionele schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen? Dan zijn wij voor die opdracht uw geschikte partner. Wij reinigen ook graag uw showroom, distributiehal of magazijn in Houten. Van de vloer tot en met eventuele machines. Hiervoor passen we eventueel specialistische reiniging toe. Mogen wij een eenmalige reiniging uitvoeren? Of wilt u een contract voor periodieke reiniging met ons afsluiten? Vraag ons naar meer informatie.

Waarom kiezen voor ons schoonmaakbedrijf?

De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is volop actief sinds 2007. De eigenaar van dit schoonmaakbedrijf is zelfs al meer dan 20 jaar ervaren in de schoonmaak. Hoe wij onze prominente plaats in de schoonmaak hebben bemachtigd? Al ons personeel is zeer klantvriendelijk, volledig opgeleid en ruim ervaren. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor elke vorm van reiniging. Van reguliere tot specialistische klussen. Wenst u een trappenhuis schoonmaak of mogen we graffiti verwijderen? Schakelt u ons in voor een dakreiniging of juist voor vloeronderhoud? Laat ons de klus oppakken, met enkel de meest effectieve en milieuvriendelijke middelen. Neem direct contact met ons op.

Contact met ons schoonmaakbedrijf in Houten

Of u nou iemand zoekt voor een tapijtreiniging, gevelreiniging, glasbewassing of voor zonnepanelen reinigen in Houten, wij zijn uw professionele partner. Bel naar 085-8881331, stuur een e-mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of vul ons online contactformulier in. Wij uw all-inclusive schoonmaakbedrijf voor een VVE of kantoren schoonmaak in Houten!

schoonmaakbedrijf Houten

Direct een offerte voor schoonmaakonderhoud in Houten?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt uw schoonmaak en onderhoud in Houten volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons