Schoonmaakbedrijf Ijsselstein

Benader ons schoonmaakbedrijf in IJsselstein

Wilt u een schoonmaakbedrijf inschakelen in IJsselstein? Neem contact op met De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Onze gespecialiseerde professionals verzorgen graag de schoonmaak van uw (bedrijfs)ruimtes. U kunt ons inschakelen voor onder andere gevelreiniging, glasbewassing, dakreiniging, tapijtreiniging en vloeronderhoud. Wanneer mogen wij bij u langskomen? Schakel ons in door te bellen naar 085-8881331. Dan komt ons schoonmaakbedrijf naar IJsselstein toe voor professioneel schoonmaakonderhoud.

Een greep uit ons aanbod in IJsselstein

De specialisten van ons schoonmaakbedrijf leveren op meerdere gebieden hun diensten aan. Wij leveren graag een stralend schoon en hygiënisch resultaat in:

  • Dakreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Graffiti verwijdering
  • Zonnepanelen reinigen

Ijsselstein - De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten

Heeft u interesse in deze all-inclusive aanbieder van schoonmaakdiensten in IJsselstein? Laat ons bijvoorbeeld een VVE schoonmaak verzorgen. Of schakel ons schoonmaakbedrijf in IJsselstein in om kantoren en bedrijven van een grote schoonmaak te voorzien.

Dit omvat een VVE of kantoren schoonmaak

Wat wij voor u kunnen betekenen, is makkelijk samen te vatten. Overal waar wij terecht kunnen met conventionele schoonmaakmiddelen, verzorgen wij onze schoonmaakdiensten. Dit zijn bijvoorbeeld bedrijfspanden, showrooms, distributiehallen en magazijnen. Aldaar pakken we alles aan. Van de vloeren tot en met eventuele machines. Hier hoort uiteraard ook specialistische reiniging bij. Wilt u ons inschakelen voor een eenmalige schoonmaak? Of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden in periodieke reiniging? Vraag ons naar meer informatie.

Ijsselstein

Wist u dit al van ons schoonmaakbedrijf?

Al in 2007 is De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. opgericht. Daarbij komt nog dat de eigenaar al meer dan 20 jaar ervaren is in de schoonmaak. Een ander mooi voordeel van ons schoonmaakbedrijf is dat wij in alle verschillende soorten klussen die wij voor u kunnen volbrengen, volledig opgeleid en ruim ervaren zijn. Of het nou een dakreiniging of trappenhuis schoonmaak betreft. En of dat wij nou vloeronderhoud mogen verzorgen of graffiti mogen verwijderen. Wat wij ook doen, we gebruiken er de nieuwste, meest effectieve en milieuvriendelijke middelen en methoden voor. Wenst u dit ook voor uw pand? Schakel ons direct in.

Schakel ons schoonmaakbedrijf in IJsselstein in

Wilt u in contact komen met een specialist in gevelreiniging, glasbewassing, tapijtreiniging of zonnepanelen reinigen in IJsselstein? Bel vandaag nog naar 085-8881331, stuur een mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of vul ons online contactformulier in. Ons schoonmaakbedrijf komt graag naar IJsselstein voor uw gewenste bedrijven, kantoren of VVE schoonmaak!

Direct een offert voor schoonmaakonderhoud in Ijsselstein?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in Ijsselstein volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons