Schoonmaakbedrijf Kanaleneiland

Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Kanaleneiland

Wilt u een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen in Kanaleneiland? Kies dan voor De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Wij zijn ervaren in elke klus. Van het volbrengen van een gevelreiniging tot het uitvoeren van vloeronderhoud. Maar ook werkzaamheden als een dakreiniging, tapijtreiniging en glasbewassing voeren wij graag voor u uit. Met een hygiënisch en stralend schoon resultaat als gevolg. Schakel ons schoonmaakbedrijf in Kanaleneiland in via 085-8881331.

Draag uw klus aan ons over in Kanaleneiland

Ons schoonmaakbedrijf is zeer ervaren en bekwaam in onder andere:

  • Dakreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Graffiti verwijderen
  • Zonnepanelen reinigen

Welke klus mogen wij voor u oppakken? Wat het is ook, wij werken snel, gebruiken effectieve, milieuvriendelijke middelen en gaan zeer vakkundig te werk. Dus ook als u een schoonmaakbedrijf zoekt voor een kantoren of VVE schoonmaak in Kanaleneiland, bent u bij ons aan het juiste adres.

Dit houdt een kantoren of VVE schoonmaak in

Is het tijd uw volledige kantoor of wooncomplex grondig te laten reinigen? Wij pakken graag elke klus op. Denk aan zonnepanelen reinigen, maar ook klussen waar specialistische reiniging voor nodig is, zoals graffiti verwijdering. Elke schoonmaakklus in Kanaleneiland die met conventionele schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen volbracht kan worden, voeren wij voor u uit. Wat mogen we doen? De vloer schoonmaken in uw showroom? Machines reinigen in uw magazijn of distributiehal? En wenst u dit eenmalig of wilt u een contract voor periodieke reiniging afsluiten? Laat ons uw wensen weten.

Hoe ons schoonmaakbedrijf zich onderscheidt van anderen

Ons schoonmaakbedrijf werkt op verschillende fronten anders dan andere schoonmaakbedrijven. Zo weet u bij ons zeker dat al onze schoonmakers volledig zijn opgeleid. Ook kunt u erop vertrouwen dat zij ruim ervaren zijn en klantvriendelijk te werk gaan. Een ander voordeel van ons, is dat wij voor werkelijk elke klus in te schakelen zijn. Vloeronderhoud, dakreiniging, graffiti verwijderen of bijvoorbeeld een grondige trappenhuis schoonmaak? Wij doen het allemaal, al sinds 2007. En wist u dat onze eigenaar zelfs al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de schoonmaak? Neem vandaag nog contact met ons op.

Haal ons schoonmaakbedrijf naar Kanaleneiland

Bent u in Kanaleneiland op zoek naar een specialist in gevelreiniging? Een expert in tapijtreiniging? Een professional in glasbewassing? Of wenst u echte vakman in te schakelen die uw zonnepanelen kan reinigen? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-8881331, mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of vul ons online contactformulier in. Ook voor een volledige VVE of kantoren schoonmaak staat ons schoonmaakbedrijf in Kanaleneiland voor u klaar!

Direct een offert voor schoonmaakonderhoud in Kanaleneiland?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in Kanaleneiland volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons