Schoonmaakbedrijf Nieuwegein

Een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein nodig?

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf in Nieuwegein? Kom in contact met De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Wij zijn gespecialiseerde professionals die graag de schoonmaak van uw bedrijfsruimtes verzorgen. U kunt bij ons terecht voor allerhande klussen, zoals gevelreiniging, glasbewassing, dakreiniging, tapijtreiniging en vloeronderhoud. Bent u benieuwd naar onze diensten? Maak een afspraak met ons door te bellen naar 085-8881331. Ons schoonmaakbedrijf staat voor u klaar in Nieuwegein voor professioneel schoonmaakonderhoud.

Dit kunnen wij voor u betekenen in Nieuwegein

Op verschillende gebieden leveren de specialisten van ons schoonmaakbedrijf graag stralend schoon en uitermate hygiënisch resultaat. Denk aan:

  • Dakreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Graffiti verwijdering
  • Zonnepanelen reinigen

Deze veelzijdigheid maakt van ons uw all-inclusive partner in Nieuwegein. Vanwege ons ruime aanbod aan diensten, mogen wij vaak een VVE schoonmaak verzorgen. Dan kunnen we alle schoonmaakklussen in één keer uitvoeren. Laat ons vandaag nog weten wat wij voor u mogen betekenen.

Kies voor een VVE, bedrijven of kantoren schoonmaak

Naast dat wij hét schoonmaakbedrijf in Nieuwegein voor VVE’s zijn, worden wij ook regelmatig ingeschakeld door kantoren en bedrijven. Wij kunnen namelijk alle plekken waar gewerkt kan worden met conventionele schoonmaakmiddelen, optimaal schoonmaken voor u. Denk aan bedrijfspanden, showrooms, magazijnen, vloeren van procesruimtes, machines, inpak- en distributiehallen, montageruimtes en archiefruimtes. Wij kunnen deze ruimtes eenmalig reinigen of bespreek met ons de mogelijkheden van periodieke reiniging. Handig als u te allen tijde verzekerd wilt zijn van een perfect gereinigde ruimte. Tot slot bieden wij specialistische reiniging aan. Laat ons weten wat u wenst.

Dit wilt u weten over ons schoonmaakbedrijf

De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is opgericht in 2007. Bovendien bezit de eigenaar al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak. Ons schoonmaakbedrijf kan vanwege deze lange ervaring zeer verschillende soorten klussen voor u oppakken. In alle diensten zijn wij goed ervaren en volledig opgeleid. Of wij nou een dakreiniging of vloeronderhoud mogen verzorgen. En of u ons nou behoeft voor een trappenhuis schoonmaak of dat we graffiti mogen verwijderen. Waar wij ook voor ingezet worden, we gebruiken altijd de nieuwste, meest effectieve en milieuvriendelijke middelen en methoden. Neem contact met ons op, als u dit ook wenst voor uw schoonmaakklussen.

Uw schoonmaakbedrijf in Nieuwegein

Zoekt u in Nieuwegein naar een expert in gevelreiniging, glasbewassing, tapijtreiniging of zonnepanelen reinigen? Bel naar 085-8881331, mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of vul ons online contactformulier in. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt graag de (kantoren) schoonmaak voor uw VVE in Nieuwegein!

Direct een offert voor schoonmaakonderhoud in Nieuwegein?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in Nieuwegein volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons