Schoonmaakbedrijf Utrecht

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Utrecht in

Heeft u in Utrecht een ervaren schoonmaakbedrijf nodig? Schakel de specialisten van De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in. Zij maken graag, vakkundig en kostenbesparend uw (bedrijfs)ruimtes schoon. Wilt u dat wij langskomen voor bijvoorbeeld een gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, glasbewassing of dakreiniging? Geef via 085-8881331 door wanneer ons schoonmaakbedrijf bij u langs mag komen in Utrecht.

Een greep uit onze diensten in Utrecht

Ons schoonmaakbedrijf biedt verschillende soorten diensten aan. Zo leveren we graag een stralend schoon en hygiënisch resultaat op in onder andere:

  • Dakreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Graffiti verwijdering
  • Zonnepanelen reinigen

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Wist u dat deze all-inclusive aanbieder ook vaak een VVE schoonmaak mag verzorgen in Utrecht? Dat komt omdat wij zoveel diverse klussen aanpakken. Dit maakt ons ook een ideaal schoonmaakbedrijf voor een grote schoonmaak in kantoren en bedrijven in Utrecht.

Dit valt allemaal onder een VVE of kantoren schoonmaak

Wij vatten graag voor u samen, waar u ons zoal voor kunt inschakelen. Het zijn werkelijk alle diensten op plekken waar wij met conventionele schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen terecht kunnen. Denk aan bedrijfspanden, distributiehallen, showrooms en magazijnen. Wij pakken aldaar alles aan. De vloeren bijvoorbeeld, maar ook eventuele machines. Wij zijn immers ook bekwaam in specialistische reiniging. U mag ons inschakelen voor een eenmalige schoonmaak, maar wij informeren u graag ook over onze mogelijkheden in periodieke reiniging. Neem contact met ons op hierover.

Wat u wilt weten over ons schoonmaakbedrijf

Door een ware vakman, die inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de schoonmaak, is in 2007 De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. opgericht. Wij staan voor enkele mooie zekerheden. Zo kunt u ons schoonmaakbedrijf voor zeer veel verschillende soorten klussen inschakelen. En al onze medewerkers zijn ruim ervaren, volledig opgeleid en zeer klantvriendelijk. Mogen wij bij u langskomen voor een dakreiniging, een trappenhuis schoonmaak, vloeronderhoud of wilt u dat wij graffiti verwijderen? Wat uw keus ook is, wij werken enkel met de nieuwste, meest effectieve en milieuvriendelijke middelen en methoden. Overtuigd? Schakel ons vandaag nog in.

Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Utrecht

U hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist in tapijtreiniging, gevelreiniging, glasbewassing of zonnepanelen reinigen in Utrecht. Schakel ons in door te bellen naar 085-8881331, mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Uw gewenste bedrijven, kantoren of VVE schoonmaak in Utrecht verzorgt ons schoonmaakbedrijf graag voor u!

Direct een offerte voor schoonmaakonderhoud in Utrecht?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in Utrecht volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons