Schoonmaakbedrijf Vianen

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Vianen?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Vianen? Schakel De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in. U bent er dan van verzekerd dat u de schoonmaak van uw bedrijfsruimtes overlaat aan een gespecialiseerde professional. Wij verzorgen allerhande diensten, zoals gevelreiniging, dakreiniging, glasbewassing, tapijtreiniging en vloeronderhoud. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-8881331. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt graag professioneel schoonmaakonderhoud in Vianen.

Ons aanbod in diensten in Vianen

De specialisten van ons schoonmaakbedrijf leveren graag een stralend schoon en uitermate hygiënisch resultaat op onder andere de volgende gebieden:

  • Dakreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Graffiti verwijdering
  • Zonnepanelen reinigen

Schoonmaakbedrijf Vianen

Kortom, wij zijn uw all-inclusive partner in Vianen. Om deze reden worden wij ook vaak ingeschakeld voor een VVE schoonmaak. Alle onderdelen kunnen we dan direct in één keer aanpakken. Geef direct aan ons door wat wij voor u mogen betekenen.

Meer dan kantoren schoonmaak alleen

Maar wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf voor VVE’s in Vianen. Zo staan wij ook klaar voor bedrijven. Bedrijfspanden, machines, vloeren van procesruimtes, inpak- en distributiehallen, montageruimtes, showrooms, magazijnen, archiefruimtes: alle plekken waar we met conventionele schoonmaakmiddelen terecht kunnen, maken wij graag optimaal schoon voor u. Schakel ons in voor periodiek onderhoud in deze ruimtes, als u te allen tijde verzekerd wilt zijn van een optimale hygiëne. Daarnaast zijn we uiteraard ook in te schakelen voor eenmalige of specialistische reiniging. Wat wenst u?

Informatie over ons schoonmaakbedrijf

De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. bestaat al sinds 2007. De eigenaar heeft bovendien al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak. Omdat ons schoonmaakbedrijf in zeer veel klussen ervaren en opgeleid is, kunnen wij werkelijk elke schoonmaakklus voor u oppakken. Van dakreiniging tot vloeronderhoud en van een trappenhuis schoonmaak tot graffiti verwijderen. Voor al onze diensten gebruiken wij de nieuwste, meest effectieve en milieuvriendelijke middelen en methoden. Kortom, schakel ons vandaag nog in!

Gevelreiniging

Schakel ons schoonmaakbedrijf in Vianen in

Bent u in Vianen op zoek naar een specialist in tapijtreiniging, gevelreiniging, glasbewassing, zonnepanelen reinigen of voor een volledige kantoren schoonmaak? Schakel ons in via 085-8881331, stuur een mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of vul ons online contactformulier in. Ons schoonmaakbedrijf in Vianen verzorgt de schoonmaak voor uw VVE of bedrijf graag volledig naar uw wens!

Direct een offerte voor schoonmaakonderhoud in Vianen?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in Vianen volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons