Schoonmaakbedrijf VVE

Kies voor een volledige schoonmaak

Wilt u in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat uw VVE kan helpen aan een complete reiniging van uw pand? Maak een afspraak met De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Wij reinigen al sinds 2007 diverse VVE panden van binnen en buiten. Zo maken wij graag een compleet trappenhuis schoon, maar u kunt ons ook inschakelen voor vloeronderhoud, gevelreiniging en bijvoorbeeld glasbewassing. U bereikt ons schoonmaakbedrijf voor een VVE schoonmaak via 085-8881331.

Schoonmaakbedrijf VVE - De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten

Diensten van ons schoonmaakbedrijf

Ons schoonmaakbedrijf pakt allerlei klussen in de schoonmaak op. Zo hoeft u als VVE maar één bedrijf in te schakelen. Dat scheelt u aparte afspraken, tijd en geld. Van een VVE pand kunnen we onder andere de volgende elementen hygiënisch en stralend schoon maken:

  • Daken
  • Gevels
  • Tapijten
  • Vloeren
  • Beglazing

Wilt u dat wij langskomen voor een trappenhuis schoonmaak? Ook dat doen we graag voor u. Prettig om te weten, is dat wij altijd alleen maar effectieve en milieuvriendelijke middelen en methoden gebruiken. Of wij nou uw dak, beglazing of trappenhuis onder handen nemen.

Dit maakt ons voor een VVE het juiste schoonmaakbedrijf

Omdat wij verschillende schoonmaakdiensten aanbieden, worden wij veelvuldig ingeschakeld voor een volledige schoonmaak van een pand. Mogen wij ook uw kantoor van top tot teen reinigen? Laat ons dan weten wat u precies van ons verwacht. Wilt u dat we de beglazing en de gevels grondig schoonmaken? Of mogen we de galerijen en het dak ook voor u reinigen? Wij kunnen elke plek schoonmaken waar conventionele schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen voldoen. Laat ons weten of u ons eenmalig of periodiek wilt inschakelen.

Informatie over ons schoonmaakbedrijf

De meeste schoonmaakbedrijven zijn gespecialiseerd in één bepaalde dienst. Het schoonmaken van een trappenhuis bijvoorbeeld. Wij werken anders. Wij maken namelijk niet alleen trappenhuizen graag optimaal schoon, maar zijn ook in te schakelen voor vele andere werkzaamheden. Verder zijn al onze schoonmakers volledig opgeleid, zeer klantvriendelijk en beschikken ze over ruime ervaring. De eigenaar van ons bedrijf is zelfs al meer dan 20 jaar actief in het vak! Kortom, maak direct een afspraak met ons.

Hét schoonmaakbedrijf voor uw VVE

Wilt u het pand van uw VVE grondig en vakkundig laten schoonmaken? Schakel schoonmaakbedrijf De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in. Wij pakken alles op. Van daken tot vloeren, en van gevels tot het trappenhuis. Bel naar 085-8881331, mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of vul ons online contactformulier in. Wij zijn graag het vaste en vakkundige schoonmaakbedrijf voor uw VVE!

Direct een offerte voor schoonmaakonderhoud?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in heel Nederland volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons