Schoonmaakbedrijf Zeist

Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Zeist

Heeft u in Zeist een schoonmaakklus klaarliggen voor een professioneel schoonmaakbedrijf? Draag deze dan over aan De Jong Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Wij pakken alles op. Het verzorgen van een gevelreiniging, maar ook het uitvoeren van vloeronderhoud. Daarnaast hoeft u niet verder te zoeken naar een specialist in dakreiniging, tapijtreiniging of bijvoorbeeld glasbewassing. Kies voor onze hygiënische en stralend schone resultaten. U bereikt ons schoonmaakbedrijf in Zeist via 085-8881331.

Leg uw klus in Zeist in onze ervaren handen

Onder andere onderstaande klussen kunt u overdragen aan ons schoonmaakbedrijf:

  • Dakreiniging
  • Tapijtreiniging
  • Gevelreiniging
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Graffiti verwijderen
  • Zonnepanelen reinigen

Schoonmaakbedrijf Zeist

Welke klus wij ook voor u mogen oppakken, u bent van enkele zaken verzekerd. Zo werken wij alleen met effectieve, milieuvriendelijke middelen en gaan we snel en vakkundig te werk. Zoekt u dus nog een schoonmaakbedrijf voor een kantoren of VVE schoonmaak in Zeist? Schakel ons hiervoor in.

Wat u wilt weten over een kantoren of VVE schoonmaak

Als u uw volledige kantoor of wooncomplex wilt laten reinigen, is het verstandig elke klus door eenzelfde bedrijf te laten volbrengen. Wij kunnen elke klus oppakken die met conventionele schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen uitgevoerd kan worden. Zonnepanelen reinigen dus, maar ook werkzaamheden in specialistische reiniging, zoals graffiti verwijdering. Wilt u dat wij de machines reinigen in uw magazijn in Zeist? Of mogen wij de vloer in uw showroom schoonmaken? Wij doen dit graag eenmalig of volgens een contract in periodieke reiniging. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Zo onderscheidt ons schoonmaakbedrijf zich van anderen

Ons schoonmaakbedrijf is anders dan gemiddelde schoonmaakbedrijven. Waar zij vaak in slechts één klus gespecialiseerd zijn, pakken wij alles voor u op. Een grondige trappenhuis schoonmaak, dakreiniging, vloeronderhoud en zelfs graffiti verwijderen. Dit alles doen wij al sinds 2007. Onze eigenaar draagt zelfs al meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak met zich mee. Hij en al onze schoonmakers zijn volledig opgeleid. Zij zijn zeer ervaren en bekwaam in het vak en gaan vakkundig en klantvriendelijk te werk. Wanneer heeft u ons nodig?

vloeronderhoud Zeist

Schakel in Zeist ons schoonmaakbedrijf in

U hoeft niet verder te zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Zeist. Wij zijn expert in glasbewassing. Maar ook uw vakman in gevelreiniging. Uw specialist in vloeronderhoud en tapijtreiniging. En uw professional in zonnepanelen reinigen. Schakel ons in door te bellen naar 085-8881331, stuur een mail naar info@dejong-schoonmaak.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij pakken elke klus binnen uw gewenste VVE of kantoren schoonmaak op in Zeist!

Direct een offerte voor schoonmaakonderhoud in Zeist?

De Jong Schoonmaak en Bedrijfsdiensten neemt de schoonmaak en onderhoud in Zeist volledig uit handen.

Laat ons u wensen weten!

Bel ons